Vredesdienst

Geschreven op 13 september 2019

Zondag 22 september organiseert de Raad van Kerken van Loenen en Vreeland een Vredesdienst. Deze dienst zal worden gehouden in de Vecht & Angstelkerk aan de Rijksstraatweg 139 (naast de Jumbo en benzinepomp).  Deze Vredesdienst begint om 16.00 uur en de voorgangers van organiserende kerken doen daar aan mee.
U bent van harte uitgenodigd om deze samenkomst met ons te vieren.
Al een aantal jaren organiseert de Raad van Kerken van Loenen en Vreeland een samenkomst in het kader van de landelijke Vredesweek rondom de Internationale Dag van de Vrede op 21 september. Samen met duizenden mensen komen we in actie. In het hele land worden honderden activiteiten georganiseerd: van samenkomsten, filmavonden tot festivals, van maaltijden tot masterclasses, en van vieringen tot debatten. Al die lokale activiteiten komen samen in één nationale Vredesweek.
Met de Vredesweek laten we zien dat er ondanks alle berichten over oorlogen, vluchtelingen en groeiende polarisatie ook veel bijzondere en mooie dingen gebeuren.
Niet groot en onmogelijk, maar klein en dichtbij. Samen met al die andere mensen in Nederland laten we zien dat het anders kan.
Doe je met ons mee? Kijk voor meer informatie op paxvoorvrede.nl