Corona maatregelen

Loenen aan de Vecht, 7 juni 2021

Beste gemeenteleden,

Op de kerkenraadsvergadering van 7 juni mochten we vanwege de versoepelingen de volgende wijzigingen invoeren in onze diensten:

Per 13 juni 2021 worden er weer 90 kerkgangers toegelaten na registratie bij de ingang.

En het is toegestaan om ingetogen (op spraak niveau) met de voorzangers mee te zingen al er tenminste twee lege banken voor u zijn.

Maatregelen ten aanzien van de eredienst:

  1. Het belangrijkste blijft afstand houden en thuis te luisteren wanneer u corona gerelateerde klachten hebt of in contact bent geweest met een besmet persoon.
  2. Bij binnenkomst hebben we een mondkapje op en ontsmetten we onze handen en wordt uw bezoek geregistreerd. Daarna volgt u de aanwijzingen van de coördinator op.
  3. De beschikbare zitplaatsen in het kerkgebouw worden aangegeven door liedbundels. Deze zijn met grotere tussenruimte dan voorheen neergezet. Gelieve alleen te gaan zitten op een plek waar een liedbundel staat. Daarna mag het mondkapje af.

Andere maatregelen:

  1. De huiskringen worden nog niet opgestart vanwege de corona maatregelen. Ook ander winterwerk, wordt alleen opgestart als het veilig kan.
  2. Het jeugdwerk mag wel opgestart worden mits voldaan wordt aan de corona richtlijn. Teener Time gaat daarom gewoon door. Wel zal de leiding een mondkapje dragen. Los Amigos kan ook weer in de Lichtkring bijeenkomen.