Kerk online

De kerk via het internetlukaskastje

Kerkdiensten kunnen digitaal worden gevolgd via het internet.  Onze kerk maakt hiervoor gebruik van de service van Kerkdienstgemist. Voor het meebeleven & terugkijken  van diensten is slechts een computer, smartphone of tablet met een internetaansluiting nodig. Voor wie een computer lastig bedienen is, bestaat er de Lukas. Het LUister KAStje (LUKAS) is de vervanger voor de vroegere kerktelefonie.

Dit kunt u meebeleven

Via de Kerkdienstgemist kunt u het volgende meebeleven:

  • Alle kerkdiensten
  • Trouw- & Rouw-diensten (indien toegestaan)

Kampje

Bewoners van ’t Kampje kunnen vanaf 01-03-2017 niet meer meeluisteren met de interne radio. Om mee te luisteren gebruiken zij ook een computer of Lukas.

Lukas

De Lukas is door iedereen eenvoudig te bedienen. Met een druk op de knop bent u direct verbonden met de eigen kerk. Met een Lukas kunnen diensten live, ofwel direct, meegeluisterd worden. Diensten (tot twee weken terug) kunnen ook teruggeluisterd worden. De Lukas werkt door middel van een internet aansluiting.

Ik wil een Lukas

Gemeenteleden kunnen bij de kerk een Lukas aanvragen. U krijgt dan een Lukas in bruikleen. Gebruik van een Lukas is niet kosteloos. Een internetaansluiting is nodig om de Lukas te kunnen gebruiken. Hiervoor zal een internet-abonnement moeten worden afgesloten waarvoor u een bepaald bedrag per maand betaalt. Wij helpen graag bij het uitzoeken en afsluiten van het meest geschikte internet-abonnement. Ook sluiten wij hierna graag de Lukas voor u aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathan Bosch.

 

Nathan Bosch

Kerkradio, Website