Ledenadministratie

Leden van de kerk verhuizen of gaan trouwen. Er wordt een kind geboren of er overlijdt iemand. Al die berichten worden verwerkt in de kerkledenregistratie, die met veel zorg wordt bijgehouden. Het is duidelijk dat de melding van de kerkleden zelf van belang is. Een betrouwbaar ledenbestand is alleen mogelijk als berichten over huwelijk, echtscheiding, geboorten, overlijden en verhuizing door de leden zelf worden doorgegeven.

De kerkenraad van de gemeente doet dan ook een dringend beroep op alle leden om wijzigingen door te geven aan het onderstaande adres. Alleen op deze wijze blijft u in contact met uw kerk en kan uw kerk contact met u houden. Mail uw wijzigingsberichten naar  Anke de Kruijf.

Bij verhuizing word je automatisch naar de kerkelijke gemeente waar je gaat wonen overgeschreven, ook als het maar tijdelijk is, zoals voor je studie. Neem contact op met Anke als je terug wil worden ingeschreven in onze gemeente. Leden die geen belijdenis afgelegd hebben of gedoopt zijn, worden automatisch uitgeschreven zodra ze 18 worden. Als je toch lid wil blijven kan je ‘vriend’ worden.

Anke de Kruijf

Ledenadministratie