Plantenmarkt en Fancy Fair

Geschreven op 1 mei 2017

Op zaterdag 13 mei (de dag voor Moederdag) staan wij in het centrum van Loenen met de traditionele plantenmarkt, waarvan de opbrengst is voor de Voedselbank Hoop voor Morgen in Amsterdam Zuid-Oost. Zoals u van ons gewend bent hebben we weer prachtige tuin- en terrasplanten te koop, zijn er aardbeien,  appeltaarten, boterkoeken en koekjes voor de verkoop. Kom een mooi cadeautje voor moeder kopen of kom iets uitzoeken om uw eigen tuin weer op te vrolijken! We hopen natuurlijk op mooi weer en een fantastische opbrengst. U bent van harte welkom van 08.30 uur tot 15.30 uur.

Een week later, zaterdag 20 mei, is de jaarmarkt in Loenen waar wij op het Kerkplein weer een Fancy Fair organiseren. Er is een rommelmarkt en taart verkoop, op het terras kunt u genieten van een kopje koffie of thee met heerlijk zelfgebakken appeltaart en de toren kan worden beklommen. GAIN verkoopt weer mooie tweedehandskleding, kortom teveel om op te noemen! We ontmoeten u graag. Ook dan is de opbrengst voor een goed doel: Het onderhoud van het kerkgebouw en een nog nader te bepalen doel.

Natuurlijk zijn we weer op zoek naar mensen die taarten, cakes e.d. willen bakken voor beide markten. Wilt u hier boter voor hebben, benadert u dan Tina of Willemiek.