Update Corona Maatregelen

Geschreven op 22 juli 2020

Kerkgangers (zonder gezondheidsklachten) zijn weer welkom bij de kerkdiensten op zondagochtend om 10.00 uur. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Protestantse Kerk in Nederland. Binnenkomst is via de toren ingang waar u na het handen ontsmetten door plaatsaanwijzers naar een kerkbank wordt gebracht. Alleen gaan zitten waar een liedbundel staat. Gemeentezang is weer (voorzichtig) toegestaan.

Bij het uitgaan van de dienst geven de plaatsaanwijzers aan wanneer u kunt vertrekken via een van de zij uitgangen. Daar staan 2 collecteschalen op een tafel voor uw bijdrage aan de collecte. We koesteren voorlopig dat we weer ochtenddiensten kunnen houden. In elk geval tot en met eind september worden er nog geen avonddiensten gehouden. In september wordt dit opnieuw overwogen.

Vanzelfsprekend blijven we de diensten ook uitzenden via internet. Ze zijn te beluisteren via deze website en via www.kerkdienstgemist.nl (>Loenen aan de Vecht > Hervormde Gemeente). Daar kunt u ze ook terugluisteren. Wanneer u tot een kwetsbare groep behoort en het (nog) niet aandurft om een kerkdienst waarin gezongen wordt bij te wonen, kunt u van deze gelegenheid gebruik blijven maken. Dat geldt natuurlijk ook voor ieder die klachten heeft.

De meest recente versie van het gebruiksplan voor het kerkgebouw kunt u lezen via deze link.