VBW medewerkers gezocht!

Geschreven op 8 april 2018

De stuurgroep is alweer druk bezig geweest met de voorbereidingen van de VBW! Het is weer een uitdagend thema namelijk “Zoek HÉT uit…!” 

Soms sta je opeens voor een nieuwe uitdaging; hoe vul je de verwarming bij of hoe gebruik je startkabels. Of er zijn heel andere vragen; wat houdt het suikerfeest van moslims eigenlijk in? Door te Googlen of rond te vragen ga je op zoek naar informatie. Dat is precies wat we ook op deze VBW gaan doen! We gaan op zoek naar informatie over Jezus. Waar woont Hij, wat doet Hij, wat weet je over Hem? Aan de hand van Bijbelverhalen willen we van alles uitzoeken over Jezus.

Krijgen jullie er ook al weer zin in!! Dat komt goed uit want we hebben weer heel veel hulp nodig om alle kinderen een geweldige week te bezorgen met een bijzondere boodschap. Misschien ben je al gebeld of aangesproken maar laat anders aan ons weten of je (weer) van de partij wilt zijn en vraag ook aan mensen in je omgeving of ze mee willen helpen. Alle hulp is welkom, niet alleen om mee te helpen in de groepen, bij te dragen aan de muziekband of het toneel, maar ook bij de voorbereiding, tijdens de knutselavonden, bij de catering én -heel belangrijk- wilt u voor ons bidden!

!! Voor de jongelui… het is ook mogelijk het meehelpen op de VBW te gebruiken als maatschappelijke stage !!

 

 Zet de volgende avonden in je agenda (D.V.):
Woensdag 2 en 16 mei mei (19.30 uur) knutselavonden bij Lia van Lindenberg
Woensdagavond 30 mei: grote medewerkersavond (20.00 uur) in de Lichtkring
20 t/m 24 augustus, met de VBW-dienst op 26 augustus 2018.